RadioSELECT - SHQIP

Rreth nesh

 

Radio “ SELECT “ - një emër që duhet fiksuar në kujtesë. Ne jemi me ju kur ndjeheni të braktisur ! Me ne nuk e ndjeni peshën e vetmisë.

“SELECT “ është radio në internet , e themeluar më 2016 dhe transmeton 24 orë program. Radio “ SELECT “ udhëhiqet nga një staf profesionistësh , me përvojë nga informatika dhe teknologjia .

Punojmë sipas motos: Të mos njohim kufij, të jemi shërbim të shqiptarëve. “SELECT” është radio e panvarur . Menaxhohet prej ekipit që nuk ka interesa personale , por publike . Synimi ynë është të ofrojmë sa më shumë muzikë të këndshme shqiptare , në një vend . Ku heshtin fjalët flet muzika me gjuhën shenjtore .

Radio “ SELECT “ udhëhiqet nga ndjenja për jetë të përbashkët . Radio “ SELECT “ është aty ku je ti ! Bota është e komplikuar , zgjedhjet janë të panumërta , është mjeshtri të bësh përzgjedhjen më të mirë . Radio “ SELECT “ është përzgjedhja e duhur. Kënaqësia Juaj është motivi ynë !

Emisione

Pershkrimi i emisionit

Emisioni

Pershkrimi i emisionit

Emisioni

Pershkrimi i emisionit

Emisioni

Partneret

Emri i partnerit

Emri i partnerit

Emri i partnerit

Pershkrimi i partnerit

Emri i partnerit

Pershkrimi i partnerit

Kontakt

Radio Select - shqip.

Tetovë

Viber: 00 389 71 71 52 60

inforadioselect@gmail.com

www.radioselect.net